Om Brandson og vårt tilbud

Skalerbar premiumshosting

Gjennom et tett samarbeid med Velumi, tilbyr vi markedets ledende webhosting i nettsky-miljøet. Velumi har ingen egne datasentre, men bruker moderne skytjenester via flere ulike leverandører, for å sikre en så god og stabil hostingplatform som mulig. Velumi bruker også andre moderne skytjenester for blant annet overvåkning.

Hvem passer vår webhosting for?

Velumis webhosting er rettet mot alle selskaper som anser nettstedet som et viktig verktøy for både eksisterende kunder og nye besøkende. Med god ytelse og oppetid vil søkemotoroptimaliseringen effektiviseres og gi en mer behagelig opplevelse for de besøkende.

Skalerbar hosting –fastpris

Velumi gir skalerbar hosting til en fast pris, hvilket betyr at vi sikrer at den underliggende serveren har tilstrekkelige ressurser til å håndtere trafikken til nettstedet ditt uten at vi endrer prisen.

Fokus på ytelse –bra for SEO!

Da vi legger både databasen og nettstedets filer på SSD’er, og at vi bruker en annen type webserver, kan vi tilby bedre ytelse og høyere sikkerhet enn mange andre av dagensaktører. Vi ser også til at nettstedet er riktig konfigurert

Ønsker dere å vite mer om webhosting & drift?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt!