Om Brandson og vårt tilbud

Sikrere leveranser gjennom smarte og selvutviklede systemer

Vi har alltid likt innovativ markedsføring, noe som har skapt en interesse i å utvikle våre egne systemer. Alle programvarer og systemer vi bygger har som formål å øke effekten av våre kunders markedsføring.

Brandson Intelligence™

Brandson Inteligence™

Systemet gir vårt kundeteam oversiktlige bilder av resultat og utvikling.

Siden 2009 har vi utviklet Brandson IntelligenceTM, som utgjør byggesteinen i vårt søkeoptimaliseringskonsept, samt weboptimalisering, men som også er selve hjertet gjennom hele vår leveranse.

Brandson Intelligence™ kommuniserer daglig med søkemotorer og våre kunders nettsteder, og kan dermed presentere overskuelig data, som gir et grunnlag for fremtidige beslutninger og handlinger.

Kontinuerlig resultatmåling av våre utførte tiltak ligger i vårt DNA, og Brandson Intelligence™ minimerer menneskelige feil og sørger for at hver kunde, hvert søkeord og hvert nettsted får daglig ettersyn.

Med Brandson Intelligence™ kan vi ikke bare kontrollere vårt arbeid på ethvert tidspunkt, men også være den første på ballen om noe uventet skulle oppstå.

For oss utgjør Brandson Intelligence™ en stor del av vår leveranse –for våre kunder er det mest som en forsikring om at noen har kontroll. Hele tiden.


 

Brandson Prospect™

I 2013 lanserte vi vårt eget prospekteringssystem som kortfattet muliggjør overskuelig informasjon om hvilke selskaper som besøker deres nettsted, hvordan de har surfet og hva slags informasjon de søkte etter.

Brandson Prospect™

Se dine potensielle kunder (prospects) på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen.

Informasjonen kan brukes til å initiere en salgsprosess ved å sende en e-post eller å ringe selskapet. Informasjonen kan også brukes til å få en rask oversikt over hvilke eksisterende kunder som har vært aktive de siste dagene og hvorfor, med formål om å arbeide proaktivt med kunden.

Informasjonen anvendes på ulike kreative måter av forskjellige selskaper. Hva ville du gjort med informasjonen?


 

Brandson Talk™

Allerede i 2012 lanserte vi Brandson Talk™, som baserer seg på en veldig enkel idé om at besøkende som surfer over en lengre periode på nettstedet, men som ikke aktivt «kontakter» selskapet, må ‘pushes’ over kanten. Med Brandson Talk™ kan man, etter en angitt tidsinstilling (eksempelvis 2 minutter), pushe frem et skjema, med mål om å få kunden til å etterlate seg et avtrykk, og dermed enkelt igangsette en salgsprosess. Helt enkelt for å øke verdien av all den markedsføring som kunden allerede har investert i.

Eksempel fra Brandson.se

Brandson Talk™

Velg et standard-design eller la oss skreddersy en for deg!

Besøkende som ikke fyller ut skjemaet havner i «karantene» og vil ikke se pop-upen på 30 dager.

Ønsker dere å vite mer om noen av våre systemer?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt!