2017-11-09

Digitalselgeren Brandson blir Di Gasell for andre år på rad

Veksten fortsetter for den digitale salg- og markedsføringsspesialisten Brandson som for andre år på rad er et av Sveriges raskest voksende og mest lønnsomme bedrifter, ifølge Di Gasell 2017. Nå er målet å ta en ledende posisjon i bransjen.

– Vi er utrolig stolte av å på nytt oppfylle kravene som Di Gasell stiller. Det viser at våre
medarbeideres harde arbeid har gitt resultater, og at kundene er fornøyde. Etterspørselen på
digital salg og markedsføring fortsetter også å øke, sier Luca Di Stefano, vd Brandson.

Foretaket Brandson tilbyr ekspertise og verktøy for den digitale kjøpsreisen til små og store bedrifter i Sverige. Her inngår blant annet digital markedsføringsstrategi, søkemotoroptimalisering, digital annonsering og weboptimalisering.

– Kunnskap om målgruppeatferd og måling av effekt gir store fordeler. Vi hjelper våre oppdragsgivere å forstå og å dra nytte av deres kunders digitale atferd, hvilket gir direkte og konkrete forretningsresultater.

Siden oppstarten i 2009 har det gått rett oppover for Brandson som har vokst på alle virksomhetssområder. I årsskiftet 2016/2017 fikk Brandson nye eiere og i mars åpnet de kontorer i Sundsvall og Gøteborg.

– Vi er resultatorienterte i alt vi gjør og gjennomfører kontinuerlig evaluering for å stadig bli endabedre. På noen få år har vi gått fra å være en liten entreprenørbedrift til å i dag være 20 ansatte, med kontor i fire byer.

Målsettingen er å ta en ledende posisjon i bransjen.

– Vi skal naturligvis fortsette den gode veksten. Utnevningen til Di Gasell bekrefter at vårt tilbud ligger riktig i markedet, målsettingen er såklart å bli utnevnt til Di Gasell også neste år, sier Luca Di Stefano, vd Brandson.

Dette er en Gasellebedrift

For å regnes som en Gasellebedrift må et antall kriterier oppfylles. De fire siste årsrapporter ligger til grunn for avgjørelsen. Bedriften skal ha:

  • Omsetning på mer enn 10 millioner SEK
  • Minimum 10 anstatte
  • Minst doblet omsetning når man sammenligner det første og det siste regnskapsåret
  • Økt omsetningen hvert år de siste tre årene
  • Et positivt driftsresultat de siste fire regnskapsårene
  • I all hovedsak organisk vekst, ikke gjennom oppkjøp eller fusjoner
  • Sunn økonomi